Na svečani slovesnosti, ki je potekala 1. avgusta 2024 na Generalštabu Slovenske vojske, je Ministrstvo za obrambo podelilo plakete gospodarskim družbam, zavodom in drugim organizacijam, organom ter posameznikom. Plakete so bile podeljene kot priznanje za uspešno sodelovanje, ki je pomembno pripomoglo h krepitvi, razvoju, delu in ugledu Ministrstva za obrambo in Slovenske vojske.

Med prejemniki plaket je tudi podjetje ČETRTA POT, ki je s svojim delom pomembno vplivalo na uspešno sodelovanje z Ministrstvom za obrambo in Slovensko vojsko. Plaketo sta v imenu podjetja ČETRTA POT prejela generalni direktor Urban Rozina in direktor prodaje Sebastjan Kepic. V imenu Slovenske vojske je plaketo podelil namestnik načelnika Generalštaba Slovenske vojske, brigadir Uroš Paternus.

Podelitev plaket je izraz hvaležnosti Ministrstva za obrambo vsem partnerjem, ki s svojim delom in sodelovanjem prispevajo k boljši pripravljenosti in uspešnosti Slovenske vojske. Sodelovanje z zunanjimi partnerji, kot je podjetje ČETRTA POT, ostaja ključnega pomena za nadaljnji razvoj in krepitev obrambnih zmogljivosti Republike Slovenije, na kar smo izjemno ponosni tudi zaposleni podjetja ČETRTA POT.

Zaposleni v podjetju ČETRTA POT smo izjemno ponosni na doseženo priznanje. Iskrena zahvala gre vsem našim sodelavcem in partnerjem za razvoj, montažo in podporo sistemov za kontrolo dostopa in evidentiranje delovnega časa. Posebna zahvala pa pripada našemu direktorju raziskav in razvoja, Samu Vehovcu, ki je s svojim trudom in inovativnostjo stal za večino razvojnih projektov ter pomembno prispeval k iskanju idealne uporabniške izkušnje.

Skupaj gradimo varnejšo prihodnost!

Novice - Plaketa za sodelovanje Ministrstva za obrambo in Slovenske vojske 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: