17. oktobra 2024 je vodstvo skupine ČETRTA POT ponovno zbralo ekipo v Kranjski Gori na strateškem sestanku in motivacijski delavnici. Po lanskoletnem uspešnem srečanju z dr. Matejem Tušakom, motivacijskim govorcem in strokovnjakom za športno psihologijo ter medicino, smo se letos odločili, da nadaljujemo s teambuildingom in dvignemo nivo sodelovanja na še višjo raven.

Letos je bila zasedba širša, kar je posledica interne reorganizacije podjetja. Naš direktor, Urban Rozina, je najprej predstavil pregled lanskih ciljev in strategij, nato pa smo se skupaj lotili pregleda SWOT analize poslovanja in postavljanja ambicioznih ciljev do leta 2028.

V nadaljevanju je dr. Matej Tušak vodil delavnico o učinkovitem komuniciranju in obvladovanju stresa, dveh ključnih veščinah, ki bosta igrali pomembno vlogo pri doseganju prihodnjih uspehov podjetja.

Srečanje je bilo odlično organizirano in omogočilo kakovostno povezovanje celotne ekipe. Zahvaljujemo se vsem udeležencem: Borisu Šolarju, Urbanu Rozini, Tomažu Frelihu, Samu Vehovcu, Sebastjanu Kepicu, Sonji Kralj, Mateju Cegnarju, Mihi Šolarju, Mojci Oman, Florijanu Pintarju, Simonu Posnjaku, Mihi Žnidaršiču, Alešu Vilfanu, Žigi Žibertu in Andreju Gazvodi za njihovo predanost in ekipni duh. Posebna zahvala gre tudi Borutu Murku, kateremu želimo čim hitrejše okrevanje.

Dogodki in sejmi - Strateški sestanek in delavnica vodstva v Kranjski Gori

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: