Na dogodku podjetja Tax Fin Lex so se govorci posvetili ključnim izzivom in priložnostim, ki jih prinaša novi Akt o umetni inteligenci. Razprava se je osredotočila na usklajenost z varstvom osebnih podatkov, avtorskimi pravicami ter delovnimi razmerji, kar so teme, ki postajajo vse pomembnejše za podjetja ob naraščajoči uporabi umetne inteligence.

Ekipa pravnih strokovnjakov iz odvetniške pisarne Jadek & Pensa je predstavila dragocene vpoglede v to, kako umetna inteligenca spreminja poslovne prakse ter kakšne pravne dileme se pojavljajo ob njenem uvajanju.

Med ključnimi poudarki dogodka so bila predavanja, osredotočena na:

  • Razvoj umetne inteligence: Boštjan Kozuh, ustanovitelj ALL.AI Consulting (Insiteam), je podal vpogled v trenutne trende in prihodnje smernice na področju umetne inteligence ter slikovito razložil, kaj lahko pričakujemo v prihodnosti.
  • Pravni izzivi: Partnerji iz Jadek & Pensa Law Office so predstavili ključne točke Akta o umetni inteligenci ter pojasnili vprašanja, povezana z varstvom osebnih podatkov in avtorskimi pravicami.
  • Praktične izkušnje: Podjetniki Urban Rozina (Četrta pot), Andraž Tori (Outbrain), Jure Planinšek (NIL Ltd.) in Špela Ajdišek (Siemens) so delili svoje izkušnje pri implementaciji umetne inteligence v poslovne procese in ponudili strateške nasvete, ki jih lahko podjetja takoj uporabijo v svojih organizacijah.

Dogodek je bil namenjen podjetjem, ki že uporabljajo ali načrtujejo uporabo umetne inteligence, ter vsem, ki želijo pridobiti poglobljen vpogled v priložnosti, ki jih ta tehnologija ponuja.

Hvala vsem udeležencem in govornikom za izjemno izmenjavo znanja in izkušenj!

Dogodki in sejmi - Tax-Fin-Lex dogodek: Osvetlitev ključnih vidikov novega Akta o umetni inteligenci

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: