Za nami je uspešno zaključen prvi kadrovski festival, ki je na enem mestu združil direktorje, kadrovske, pravne in IT strokovnjake iz različnih organizacij, tako iz gospodarstva kot javnega sektorja. Nasmejani obrazi, prijazni pozdravi, konstruktivne diskusije in predvsem sproščeno vzdušje – dokaz, da so takšni dogodki nujni za mreženje, samorefleksijo in izmenjavo idej.

Velika pohvala organizatorju dogodka – celotni ekipi Planet GV, še posebej pa gre zahvala ključnemu skrbniku sponzorjev Gregorju Bajžlju za vso podporo pri pripravi in izvedbi sponzorskih aktivnosti v imenu ekipe ČETRTE POTI. Posebna zahvala tudi naši ekipi Nuša Fojkar, Mojca Hafner Jereb, Miha Perčič, Urška Lapajne in Monika Rutar, ki je znova dokazala, da s skupnimi močmi zmoremo vse.

Če strnemo vso dogajanje včeraj, bi izpostavili zahvale:

  • Našemu generalnemu direktorju g. Urbanu Rozini za delitev dragocenih izkušenj iz prakse ter motivacijskih nasvetov vsem, ki se še niso lotili digitalizacije delovnih mest.
  • Naši cenjeni naročnici, ga. Teji Stegel in ekipi iz Steklarne Rogaška, ki so z nami delili dragocene izkušnje pri oblikovanju strategije digitalizacije delovnih mest ter proces izbire dolgoročnega partnerja za uvedbo sistema za digitalizacijo kadrovskih procesov, evidentiranje delovnega časa in obračunavanje plač. Ponosni smo, da so se med številnimi možnostmi odločili za nas ne le zaradi referenc, ampak tudi zato, ker smo slovensko podjetje, ki združuje strokovno znanje na globalnem nivoju in hkrati prisluhne specifičnim potrebam, ki presegajo univerzalne rešitve.
  • g. Roku Pavlinu (Gospodarska zbornica Slovenije) za praktične nasvete, kako organizacije lahko poskrbijo, da bodo pričakovanja vodstva glede digitalizacije delovnih mest izpolnjena, zaposleni pa zadovoljni.
  • Podjetju PROMOTIVA za organizacijo selfiebota, ki je v imenu ČETRTE POTI poskrbel za največ nasmehov in nepozabnih selfiejev.
  • Agenciji FUN4U za vrhunsko zabavo, šport in kulinariko na zunanji ploščati čudovitega ambienta. Škoda, da vreme ni bilo bolj naklonjeno, a smo vseeno uživali! 

Hvala vsem, ki ste stopili v stik z nami. Z veseljem vam pomagamo pri definiranju vaših pričakovanj in predstavimo prednosti digitalizacije kadrovskih procesov, ki prinašajo koristi predvsem vašim zaposlenim. 

Se vidimo spomladi na Slovenskem kadrovskem kongresu hashtag#LoveHRSummit 2025!

Dogodki in sejmi - HR&M festival 2024: Uspeh digitalizacije delovnih mest in mreženje strokovnjakov

 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: